Kerstmis 2021: Feliz Navidad!

6/12/2021

De wereld is nog steeds in de ban van COVID 19. Voor velen is dit een hele zware tijd, emotioneel en materieel. Ondertussen is de tijd van de vele lichtjes aangebroken, maar of ze dit jaar zo sprankelend hun licht schijnen is nog maar even de vraag. Toch… Hoe mooi!

U hebt dit jaar vele sprankelende lichtjes van hoop en overleving gebracht bij onze Peruaanse kinderen en hun families in de hoge Andes. Zonder uw hulp en steun zouden wij onze vele Indianenfamilies niet van voedselmanden hebben kunnen voorzien. Deze manden zijn de overleving geweest voor vele gezinnen die door de COVID uitbraak van de ene op de andere dag geen werk en dus ook geen inkomsten meer hebben. Hun toch al zo armoedig en zeer karig bestaan werd door COVID massaal hongerlijden!

De dankbaarheid van al deze gezinnen is immens groot. Het bracht weer lichtjes in hun trieste ogen. Sprankelende lichtjes, die u aan vele kinderen en hun families bracht.

Als u in deze dagen uw kerstboom optuigt, weet dan dat er vele dankbare hartenlichtjes vanuit Peru in stralen. De mooiste en warmste lichtjes die er bestaan; de lichtjes van hoop en leven die u aan velen schonk!

Wij wensen u allen een vredig kerstfeest van licht en liefde toe.

Mil gracias y feliz Navidad!

 

Helena

Het is dit jaar precies 20 jaar geleden dat Helena van Engelen in Peru begon met haar project Niños del Arco Iris.