Vertrek 12 oktober: Vind je Liefdesroep in Peru

Liefdesroep in Peru

Ontmoet de kleurrijke bevolking van Peru, de fascinerende Inca-cultuur, de adembenemende toppen van de Andes, de verborgen stad Machu Picchu en verblijf op het prachtige project Niños del Arco Iris dat niet alleen de kinderen maar de hele lokale gemeenschap vooruit helpt. Reis met ons mee, voorbij de bekende highlights. Kom in beweging en raak in vervoering op deze exclusieve en verrassende reis van Hannah Cuppen. De reis is van 12 tot 22 oktober 2019.

CupolaIn deze reis zijn de twee Liefdesroeptrainingen (introductie en vervolg) geïntegreerd. De groep bestaat uit maximaal 12 personen en wordt begeleid door Hannah Cuppen en Marc Bouwmeester. Ingrid Reinders heeft vaker groepen begeleid naar het project Niños del Arco Iris en gaat met ons mee als extra (reis)begeleider.
Als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling. Dat wat jou uniek maakt is jouw mooiste bijdrage aan de wereld. En juist daar ligt je grootste vervulling.


Oorsprong boek Liefdesroep

De oorsprong van het boek Liefdesroep ligt op het project Niños del Arco Iris, het levenswerk van Helena van Engelen. Zij volgde de roep van haar hart door een thuis te bieden aan de verlaten kinderen van Peru. Hannah werd diep geraakt door het zien dat één persoon zo’n verschil kan maken. Door middel van haar boek Liefdesroep wilde zij niet alleen een bijdrage leveren aan dit project maar ieder mens inspireren en uitnodigen de sprong van angst naar liefde te maken.

Er bestaat geen mooiere plek om de Liefdesroeptraining te volgen dan op Ninos del Arco Iris waar het liefdesroep– zaadje is geplant. Een vruchtbare bodem voor mensen die open staan voor het leven van hun liefdesroep! Meer weten over deze reis? Een uitgebreide beschrijving met praktische info is online te lezen.