Een voedselmand voor de allerarmsten in Peru

Het coronavirus verspreidt zich over de wereld. Bij ons ziek zijn is wat, maar in armoede ziek zijn is verschrikkelijk. De families van onze Peruaanse niños die in extreme armoede in de afgelegen woongemeenschappen leven, worden zwaar getroffen. Van veel gezinnen is de vader, vaak de enige kostwinner, zijn werk kwijt. Er is geen geld om eten voor het gezin te kopen. Daarom zamelen we geld in voor voedselmanden. Helpt u mee?

We willen bij de zwaar getroffen gezinnen met vaste regelmaat een voedselmand met producten voor de eerste levensbehoefte brengen. Zo steunen wij onze niños en hun families. Een voedselmand kost € 30. Dat moet toch lukken! Dat kan heel makkelijk: vul vandaag nog onderstaand betaalformulier in.


Inhoud voedselmand

De manden worden samengesteld en rondgebracht door onze medewerkers. In de voedselmand zit o.m. vers fruit (denk aan sinaasappelen, bananen, mandarijnen, aardbeien), suiker, rijst, noedels, quinoa, uien, bonen, granen, melk en blikken tonijn. En ook: zeep, toiletpapier, tandpasta en tandenborstels.

Campagne in Peru en Nederland

De regering in Peru doet weinig.Voor mensen die op de loonlijst staan en geen werk meer hebben, is er een eenmalige tegemoetkoming van 100 euro. Voor dagloners, zoals in de gezinnen van onze niños is er helemaal niets.  In Peru staat slechts 14% van de werkende bevolking op de loonlijst. Daarom voeren we deze campagne, in Nederland en in Peru. Want samen zijn we sterk! Onze kinderen en hun families zullen u dankbaar zijn voor uw bijdrage in deze moeilijke tijd. Mil Gracias!

Steun onze niños en hun families met een voedselmand
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.