Helena: 'Geven aan het leven is rijkdom'

4/12/2023

"December! We halen de kerstversieringen tevoorschijn. Het is de tijd van lichtjes in de bomen, maar ook de tijd van lichtjes in ons hart. Dat licht hebben we nodig in onze wereld vol van onrust, oorlog, geweld, armoede en onbegrip. Dat zorgt ervoor dat mensen zich onzeker en ongerust voelen. Dan is het belangrijk om de lichtjes van hoop in ons hart toe te laten en te weten dat er ook veel is om dankbaar voor te zijn.

Wij, onze stichtingen Kuychi en Niños del Arco Iris en onze Peruaanse kinderen en hun families, zijn u ontzettend dankbaar voor uw steun en donaties dit afgelopen jaar. Dankzij u kregen onze kinderen uitstekend onderwijs en gezond eten, en kregen ze medische en tandheelkundige zorg. Het is mooi en goed voor ons hart om te weten dat wij, u en ik dat allés mogelijk hebben gemaakt voor zovele mensen die anders vergeten, kansloos en hongerig geweest zouden zijn. Door uw hulp gaf u ze de kans én mogelijkheid tot een gezonde groei en een goede en veilige toekomst.
Tja, misschien denkt u… het is een druppel op een gloeiende plaat! Maar wat geweldig als je onder die druppel mag staan en je daardoor sterk en kansrijk wordt.

Teruggeven aan het leven: dat is rijkdom!
Een rijkdom die spullen, materie ons nooit kan geven.
Dat is een mooie kerstgedachte, nietwaar…

Ik wens u en de uwen een vredig en mooi kerstfeest toe met veel stralende lichtjes."

Mil gracias!

Helena