Koop een mooi boek


Mamita


Journalist Inez van Oord en fotograaf Mirjam Bleeker gingen dertig dagen naar Mamita Helena. Naar Niños del Arco Iris.  Hun vrienden, designer Pieke Bergmans en kunstenares Jet Bergmans gingen met hen mee. De volledige opbrengst van deze uitgave gaat naar de kinderen, naar de scholen, naar de artsen van Niños del Arco Iris. Zo geeft u ook iets terug aan het leven. U kunt het boek bestellen via Kuychi (stuur een mail naar info@kuychi.org).

Liefdesroep van Hannah Cuppen

In Liefdesroep vertelt Hannah hoe zij geraakt wordt door haar ontmoeting met Helena van Engelen. Zij volgde de roep van haar hart en zette haar droom in de wereld door een thuis te bieden aan de verlaten kinderen van Peru. Door het zien van dit voorbeeld werd Hannah zich bewust van de achterliggende principes die werkzaam zijn als mensen de sprong van angst naar liefde maken en gehoor geven aan de roep van hun hart: liefdesroep.
Het boek kost € 16,99 en is te koop in de boekhandel. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar stichting Kuychi.

Liefdesroep_bewerkt


Vlieg je met me mee... van Margriet Monks

Een boek voor jong en oud! Kunstenares Margriet Monks maakte een uniek en artistiek kinder- en prentenboek (ook heel leuk voor volwassenen). Met prachtig geschilderde (fantasie)vogels. Het boek is kleurrijk, speels en educatief en het allermooiste is, dat een deel van de opbrengst voor onze niños del arco iris is.
Je kunt het boek online bestellen op de website van Margriet Monks.

Lezend doneren! Hoe mooi is dat...