Klimmen en lunchen voor Kuychi

25/10/2021

Directeur Frank van Daal van Duisenburgh klimt begin november naar de top van de Kilimanjaro om geld in te zamelen voor onze regenboogkinderen. Medio oktober zocht de financiële man de samenwerking met restaurant Lugar en organiseerde een benefietlunch met het geweldige resultaat van € 23.500 voor ons project. Geweldig!

Klimmen naar de top

Vanaf 10 november aanstaande zullen Frank van Daal, directeur van de financiële adviesorganisatie Duisenburgh in Eindhoven, Jur Rademakers, internetondernemer en alpinist, en hun mooie team de Kilimanjaro beklimmen. De Kilimanjaro is met 5895 meter de hoogste berg vanAfrika. De mannen gaan de uitdaging aan voor onze niños in Peru. Met hun klimtocht zamelen ze geld in voor Kuychi. En je kunt meedoen! Word sponsor van deze geweldige actie en help ons helpen!

Benefietlunch voor onze niños

Op 17 oktober organiseerde Duisenburgh al een benefietlunch voor Kuychi. Met champagne op de monumentale locatie van Duisenburgh, lunch bij restaurant Lugar en aansluitend koffie en thee weer bij Duisenburgh. De gasten waren zichtbaar onder de indruk van het levensverhaal van onze ‘founding mother’ Helena van Engelen, de kunst van Gam Klutier en de verfijnde gerechten van de chefkok van Lugar. Door deze mooie samenwerking is een voorlopig bedrag van € 23.500 ingezameld. Namens onze kinderen, onze medewerkers, ons bestuur, onze vrijwilligers danken wij voor dit geweldige resultaat. Mil Gracias!