Georganiseerde Andes reis

Ontmoet de kleurrijke bevolking van Peru, ontdek ons prachtige project dat niet alleen de kinderen maar de hele lokale gemeenschap vooruit helpt. Reis met ons mee, voorbij de bekende highlights. Kom in beweging en raak in vervoering op deze exclusieve en verrassende reis.

Een reis door het prachtige Peru met zijn fascinerende Inca-cultuur, de adembenemende toppen van de Andes, de verborgen stad Machu Picchu is op zich al bijzonder. Op deze reis gaan we een deur verder. Met mooie ontmoetingen bij de Peruanen thuis, een gesprek met de groep reizigers en de begeleiders. En we verblijven zeven nachten in de Heilige Vallei, in de Casitas del Arco Iris. Laat je verrassen en geniet van de gastvrijheid op het project.
Dit maakt deze reis Ande(r)s!

Moeder en kindSchoonheid, inspiratie, verrassing

Op deze reis doe je nieuwe inspiratie op, maak je (opnieuw) contact met je talenten en neem je beslissingen die goed voor je zijn. Gasten die eerder deze reis maakten, noemden het een een pure en rijke reis. Ontspannen en ontspanning zijn belangrijk, maar ook authenticiteit, schoonheid en verrassing. Deze persoonlijke reis omvat ook:

  • Een kennismakingsbijeenkomst: voordat we op reis gaan is er een ontmoeting met de reisleiders en de groep.
  • Persoonlijke aandacht en comfort.
  • Privégids voor de groep. We reizen met eigen chauffeurs en gids. Onderweg verblijven we in aangename accommodaties. De reis is tot in de puntjes geregeld – je hoeft je alleen maar te verbazen en te genieten van dit spectaculaire land.
  • Persoonlijke wensen en keuzemogelijkheden. Vrijheid is blijheid!
  • De groepsgrootte is maximaal 12 personen.

Reisbegeleiding

Ingrid Reinders draagt Kuychi ook een warm hart toe. Voor haar is het project in Peru een belangrijke inspiratiebron: “Ik houd van het leven en van levensverhalen, van mensen en mooie ontmoetingen. Ik houd van kunst en reizen. En ik vind ‘t heerlijk om deze bronnen van inspiratie met anderen te delen en anderen daarmee opties te geven. Dat doe ik ook in mijn werk. In de Perureis komen al mijn liefdes samen en ik voel me dankbaar dit te mogen doen.”

Annemarie Lips is in 2016 voor het eerst meegeweest met een georganiseerde groepsreis naar het project. "Deze reis overtrof mijn stoutste verwachtingen; de beleving van het project, de magie van de natuur en de Inca-cultuur, de verbinding met de groep. Ook als je niet van groepsreizen houdt is dit een geweldige reis. Ik zie ernaar uit om anderen deelgenoot te mogen maken!"

Mirjam Cappon ging vorig jaar mee op reis naar de Andes. "Het raakte me diep om met eigen ogen te kunnen zien hoe groot de inzet is om de kinderen een veilige plek en warm welkom te geven. Tijdens het verblijf kwam alles samen: mijn liefde voor reizen, mijn passie voor nieuwe mooie ontmoetingen met mensen en andere culturen, de kans bij te dragen aan het ondersteunen van het project en de overweldigende natuur van de Andes (om stil van te worden en je terug laat komen bij jezelf). Ik voel mij bevoorrecht om een volgende reis naar het bijzondere Peru te mogen organiseren."

Kosten

De kosten voor deze reis zijn :

  • Het landarrangement in Peru kost ongeveer € 1900. Dit is inclusief twee binnenlandse vluchten, de hotelovernachtingen, half pension op het project, de dagtour naar de Machu Picchu, diverse transporten en de deskundigheid van een privégids.
  • De dagtour naar de Machu Picchu wordt ruim van de voren gereserveerd en entreebewijs en treinticket zijn als het ware een ‘verplicht’ onderdeel. Of je aan de andere activiteiten wilt meedoen, bepaal je zelf. Per dag maken we een planning wat een ieder wil. Er is ruimte en gelegenheid voor individuele wensen. Vrijheid is blijheid is ons motto.
  • Niet inbegrepen is de vliegreis van Nederland naar Peru en terug. Het internationale ticket boek je zelf. En als je liever businessclass vliegt of met een andere luchtvaartmaatschappij of route, dan is dat natuurlijk ook prima.

Geplande reizen

Er zijn op dit moment geen reizen gepland.

Meer informatie

Wil je meer weten of heb je vragen? Bel of mail de reisleider
e-mail: schoonheidperu@gmail.com

Ingrid Reinders_bewerkt
Ingrid Reinders
telefoon +31 6 22 57 18 47
Annemarie Lips
Annemarie Lips
telefoon +31 6 51 61 39 86
Mirjam Cappon_bewerkt
Mirjam Cappon
+31 6 50 55 56 50